Huisarts en zorg

Specialisten

Henket, M.

orthopedisch chirurg

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en heb de studie Geneeskunde voltooid aan de Universiteit Utrecht. Al vrij snel bleek dat mijn hart ligt bij het bewegingsapparaat.

De opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik in de regio Den Haag-Leiden gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in het Groene Hart Ziekenhuis, het Leids Universitair Medisch Centrum, het HagaZiekenhuis en het Medisch Centrum Haaglanden. Voorafgaand aan de opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik me een jaar lang verdiept in de bovenste extremiteit, met name de elleboog, bij de “Hand and Upper Extremity Service” in het Massachusetts General Hospital, Harvard University in Boston (VS).

Ik heb gekozen voor de orthopedie, omdat je als orthopeed het functioneren van het lichaam door middel van een operatie of goede uitleg kunt verbeteren. De keuze voor het Beatrixziekenhuis heb ik gemaakt omdat het ziekenhuis onderdeel uitmaakt van een ketenorganisatie. Daarnaast verloopt de communicatie via korte lijnen, is er een uitstekende samenwerking met mijn collega’s en kan ik het vak op een kwalitatief hoog niveau uitoefenen.

Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de huisartsen en fysiotherapeuten in de regio zodat we gezamenlijk mensen in beweging kunnen houden.

Mevrouw Henket heeft als speciale aandachtsgebieden:

  • primaire prothesiologie van de heup en knie en arthroscopie van de knie
  • schouderchirurgie (inclusief prothesiologie)
  • voet- en enkelchirurgie
  • conservatieve kinderorthopedie

Naar het overzicht